Een Schilder

MET IMPACT

Prachtige resultaten met de professionele schilder uit Duffel

IG paint

Als u op zoek bent naar een schilder uit Duffel, dan kunt u vertrouwen op IG paint. Deze gedreven vakman stelt alles in het werk om uw schilderwerken zo professioneel en vakkundig mogelijk uit te voeren. Met een jarenlange ervaring in binnen- en buitenschilderwerken weet u dat u goed zit bij dit schildersbedrijf van zaakvoerder Ivo Geerts. Geef hem een seintje en dan passeert hij om uw schilderproject onder handen te nemen.

Binnenschilderwerken

Met binnenschilderwerken gaat IG paint aan de slag op alle muren, plafonds en deuren in uw woning. Deze schilder gebruikt daarvoor de beste technieken en de meest duurzame verven. Ook voor degelijk kleuradvies kunt u rekenen op IG paint. Ivo Geerts staat al jaren in het vak en weet als geen ander te spelen met kleuren en ruimtes.

Buitenschilderwerken

Ook voor buitenschilderwerken kunt u een beroep doen op de expertise van IG paint. Deze schilder werkt met topmerken om uw gevel, ramen, deuren en poorten te verfraaien en voldoende bescherming te geven tegen weer en wind.

Kleine gyprocwerken en laminaat

Heeft u nog geen muren om te verven? Geen probleem! IG paint is bedreven in kleine gyprocwerken. Deze vakman plaatst valse plafonds, voorzetwanden en scheidingswanden. Wenst u daarnaast een mooie vloer in laminaat? Ook hiermee kan zaakvoerder Ivo u helpen.

Scroll to Top