Een Schilder

MET IMPACT

Aanpakken van kleine gyprocwerken

Voor een vakkundige uitvoering van allerlei kleine gyprocwerken in Duffel en omgeving kunt u vertrouwen op IG paint. Dit schilderbedrijf doet dus meer dan alleen schilderwerken. Dankzij zijn jarenlang ervaring kunt u er vanop aan dat het plaatsen van kleinere gyprocwerken duurzaam en stevig zal gebeuren!

Vals plafond of voorzetwand

U kunt op IG paint rekenen als er een valse muur moet worden geplaatst om uw zolder te verdelen in twee of voor andere kleine klussen. Gyproc is een zeer veelzijdig product dat een uitstekende oplossing is voor veel situaties. Plaats het als vals plafond of als voorzetwand en het bedekt alle bedradingen en leidingen.

IG paint plaatst gyproc snel, efficiƫnt en vakkundig. Let wel op, het zetten van gyproc in volledige ruimtes waarbij alle muren en plafonds moeten worden geplaatst, neemt deze vakman niet voor zijn rekening. Wel kunt u vanzelfsprekend vertrouwen op IG paint om alle muren professioneel te schilderen in de kleuren die u wenst.

Neem contact op

Voor meer vragen over de kleine gyprocwerken in Duffel en omgeving kunt u steeds contact opnemen met IG paint. Zaakvoerder Ivo Geerts komt graag eens langs om de situatie te bekijken en een vrijblijvende offerte op te stellen.

Scroll to Top